Medewerkers

Maurice van den Berg

Maurice van den Berg
Huisarts

Spreekuur:  maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tot mijn 18e woonde ik in Berghem waarna ik ging studeren in Nijmegen aan de opleiding fysiotherapie. Nadat ik mijn diploma behaalde, besloot ik om geneeskunde te gaan studeren. Het leek me altijd al leuk om arts te worden en bovendien beviel het studentenleven me erg goed. 
Nadat ik tijdens mijn opleiding tot arts in contact kwam met de huisartsgeneeskunde was voor mij de keuze gemaakt. Het persoonlijke contact, de diversiteit aan klachten en het werken in een eigen praktijk leken me erg leuk. Voorafgaand aan de huisartsopleiding heb ik eerst ervaring opgedaan op de spoedeisende hulp van het Bernhoven ziekenhuis in Oss.   

Sinds 2012 ben ik nu in Schaijk werkzaam als huisarts. Omdat ik van plan ben hier tot mijn pensioen aan het werk te zijn, hebben mijn vrouw en ik besloten samen met onze drie dochters definitief in Berghem te gaan wonen.  

René van Kollenburg

René van Kollenburg
Huisarts

Spreekuur: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Ik werk sinds begin 2006 in de praktijk. In korte tijd ben ik nu de langst zittende huisarts. Ik ben opgegroeid in Oerle, gemeente Veldhoven. Een dorp met toen nog geen 2000 inwoners, die net zo plat praten als velen in Schaijk ook kunnen. Dat draagt er zeker aan bij dat ik me hier prima op mijn plek voel.

Ik ben opgeleid in Nijmegen. Daarna ben ik de tropenopleiding gaan doen doen. Dit hield in: een jaar chirurgie in Den Bosch, een jaar gynaecologie/verloskunde  en 9 maanden kindergeneeskunde in Capelle aan de Ijssel. Na de tropencursus ben ik met Artsen Zonder Grenzen naar Oost-Timor gegaan en heb daar Hanneke ontmoet. Samen hebben we nu 3 kinderen en een hond Luca. Tennissen en rennen met de hond in de bossen doe ik graag en altijd te weinig.

Hanneke van Kollenburg - de Smit

Hanneke van Kollenburg - de Smit
Huisarts

Spreekuur: dinsdag en donderdag.

Van kinds af aan wist ik dat ik dokter wilde worden, liefst in Afrika. Na een fijne jeugd in Uden, heb ik In Maastricht de studie geneeskunde gedaan. Daarna heb ik de opleiding tot tropenarts gevolgd (chirurgie, gynaecologie en interne geneeskunde), en heb voor Artsen Zonder Grenzen in Sri Lanka en Oost Timor gewerkt.  Sinds 2005 ben ik afgestudeerd als huisarts; ik heb sindsdien op meerdere plekken als waarnemer gewerkt.  Vanaf 2012 werk ik vast in de praktijk hier in Schaijk.

Marloes Versteeg - Verrijth

Marloes Versteeg - Verrijth
Huisarts

Spreekuur: dinsdag, woensdag, en even weken op vrijdag

Sinds 2015 ben ik als huisarts in vaste dienst in Schaijk. Het bevalt me erg goed in deze fijne praktijk als dorpse huisarts. In mijn vrije tijd ben ik druk met onze drie kinderen en probeer ik nog wat te rennen of zoek ik gezelligheid op bij familie en vrienden. 

 

 

Claudia Sloots
Huisarts

Marieke van Hellenberg Hubar

Marieke van Hellenberg Hubar
Huisarts in opleiding

Als geboren brabander volg ik het laatste jaar van mijn huisartsenopleiding in deze dorpspraktijk. Maurice van den Berg is mijn opleider. ik ben op maandag, woensdag en donderdag aanwezig in de praktijk, op dinsdag ben ik vanwege mijn opleiding vaak niet aanwezig. Ik ben opgeleid in Amsterdam, waarna ik in Breda heb gewerkt in het ziekenhuis. 
In mijn vrije tijd geniet ik van de omgeving op de wielrenfiets of ga ik koken met groente uit de moestuin.

John Oemar

John Oemar
Huisarts in opleiding

Vanaf 2 september 2019 is John Oemar als huisarts in opleiding werkzaam in de praktijk. Hij is maandag,  dinsdag, donderdag om de week en vrijdag aanwezig. Op de woensdag is hij vanwege zijn opleiding meestal niet aanwezig. René van Kollenburg is zijn opleider.

Hij heeft 15 jaar in het ziekenhuis gewerkt en heeft daarmee veel ervaring met klachten van het  bewegingsapparaat opgedaan.

Hij is getrouwd en heeft 2 kinderen en woont in Nijmegen.

Daniëlle

Daniëlle
Doktersassistente

Fion

Fion
Doktersassistente

Ronnie

Ronnie
Doktersassistente en Regie assistente

Ria

Ria
Doktersassistente

Hinke

Hinke
Doktersassistente

Nienke

Nienke
Praktijkmanager en Doktersassistente

Saskia

Saskia
Doktersassistente

Elke
Doktersassistente

Nina
Doktersassistente

Clasien Sanders - Wijdeven

Clasien Sanders - Wijdeven
Praktijkondersteuner

Spreekuur op de woensdag, donderdag en vrijdag

Ik ben ondertussen al een aantal jaren, met veel plezier, werkzaam als praktijkondersteuner somatiek in onze praktijk. Het vak vind ik een toegegvoegde waarde hebben binnen een huisartsenpraktijk. Ik ondersteun de huisartsen in hun zorg, maar vooral ook de chronische patienten en ouderen met hun mantelzorgers. Wat ik hierin belangrijk vind, is het naast de patient gaan staan, het laagdrempelig zijn en het goed kunnen luisteren. 

Voordat ik de opleiding voor praktijkondersteuner volgde, ben ik als verpleegkundige werkzaam geweest. Ik heb de opleiding voor A-verpleegkundige gevolgd in Den Bosch en heb aansluitend de opleiding voor psychiatrisch verpleegkundige gedaan in Venray. Hier heb ik een aantal jaren gewerkt en ben toen overgestapt naar het Bernhoven ziekenhuis in Oss. Ik heb hier in totaal 17 jaar gewerkt op diverse afdelingen. Ik heb hier de opleidingen gevolgd voor neurologie en orthopedie. 

Mijn achtergrond als verpleekundige komt mij dagelijks van pas in het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Praktijkondersteuner zou voor mij ook praktijkverpleegkundige mogen heten. 

Ik ben geboren in Nistelrode en woon daaar nog steeds, samen met mijn man. We hebben 3 kinderen.

Mijn hobby's zijn tennis, hardlopen en lezen. 

Marina van Boxtel - Brusselaars

Marina van Boxtel - Brusselaars
Praktijkondersteuner

Spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.

Nadat ik de opleiding Verpleegkunde aan de Fontys in Eindhoven heb afgerond, heb ik als wijkverpleegkundige verschillende jaren gewerkt in de thuiszorg waaronder in Schaijk.

In mijn functie als wijkverpleegkundige, waarbij ik zorg verleende aan verschillende zorggroepen, had ik een nauwe samenwerking met de huisartsenpraktijk. In 2013 heb ik de overstap gemaakt naar deze praktijk om de opleiding tot praktijkondersteuner te volgen en als collega deel uit te maken van dit team aan artsen, praktijkondersteuners en assistenten.

Als praktijkondersteuner zijn mijn werkzaamheden heel divers en richt mijn ondersteuning zich op preventie, monitoring, begeleiding, voorlichting en educatie in het bijzonder bij chronische aandoeningen. Luisteren naar wat er speelt en daarop aansluiten vindt ik daarbij erg belangrijk.

Naast mijn werkzaamheden, zijn mijn dagen gezellig gevuld met de aandacht voor onze 2 jonge kinderen en ga ik regelmatig hardlopen.

Sarah van Zuilichem

Sarah van Zuilichem
Praktijkondersteuner GGZ

Sarah is helaas ziek.

We hoopten dat zij spoedig zou herstellen van haar ziekte. Het lijkt er nu naar uit te zien dat haar terugkeer helaas nog wel enige maanden zal duren.

 

Spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige bij GGZ Oost Brabant.

Vorig jaar begon het te kriebelen en kreeg ik de behoefte om na 12 jaar GGZ eens verder te kijken.

In April 2017 ben ik de opleiding Praktijkondersteuner GGZ gaan doen, deze behaald en inmiddels met veel plezier aan het werk bij de Huisartsenpraktijk in Schaijk!

Wat me met name aantrekt in het werk als praktijkondersteuner is de diversiteit aan psychische klachten en het persoonlijk contact met de mensen.

Ik ben geboren in Oss en woon daar nog steeds met veel plezier met mijn man en dochter.

Contact

Spoednummer 0486-462044-kies1
 

Huisartsenpraktijk Schaijk

Bossestraat 2
5374 HT Schaijk
Telefoon:
0486-462044
Receptenlijn:
0486-460006
KvK:
17 25 16 06 00 00
Bankrekeningnummer:
NL40RABO0100971970
Routebeschrijving >