Praktijkondersteuner

Clasien Sanders en Marina Brusselaar zijn werkzaam als praktijkondersteuner somatiek.

Hun voornaamste taak ligt in het begeleiden van patiënten met een chronische ziekte, zoals mensen met verhoogde bloeddruk, suikerziekte, astma en chronisch longlijden. En ondersteunen zij bij het verlenen van de zorg voor ouderen. Jolanda 

Clasien begeleidt mensen die willen stoppen met roken.

 

Sarah van Zuilichem en Sifra Schouten zijn  beiden praktijkondersteuners GGZ. 

Naar hen kun je verwezen worden door de huisarts bij psychische en/of psychosociale problemen. Zij hebben meer tijd dan de huisarts om deze problemen te behandelen en in overleg met de huisarts ook door te verwijzen naar een psycholoog, psychotherapeut of psychiater. 

Ze hebben ook de mogelijkheid om minddistrict in te zetten. Dat is een e-health mogelijkheid om modules te doorlopen, door patienten thuis achter de computer en feedback te krijgen van de poh-GGZ. Zo kan informatie, voorbeelden, video’s en oefeningen aangeboden worden, die patiënten in eigen snelheid en omgeving kunnen volgen. Er zijn tal van modules mogelijk.

 

Sarah van Zuilichem is helaas ziek. 

We hoopten dat zij spoedig zou herstellen van haar ziekte. Het lijkt er nu naar uit te zien dat haar terugkeer helaas nog wel enige maanden zal duren.

Contact

Spoednummer 0486-462044-kies1
 

Huisartsenpraktijk Schaijk

Bossestraat 2
5374 HT Schaijk
Telefoon:
0486-462044
Receptenlijn:
0486-460006
KvK:
17 25 16 06 00 00
Bankrekeningnummer:
NL40RABO0100971970
Routebeschrijving >