Ideeën, onvrede en/of klachten

 

Een klacht? Bespreek uw onvrede met uw huisarts

Wanneer u ontevreden bent, stellen we het op prijs dat u dit eerst met ons bespreekt. Wanneer wij op de hoogte zijn van uw onvrede, dan kunnen wij proberen het voor u op te lossen. Lees verder de informatie in onze folder over Klachten en ideeën. Folder downloaden .

U kunt ook het Klachtenformulier downloaden van de Huisartsenpraktijk Schaijk. 

Is dit lastig voor u of komt u er met ons niet uit, dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

U kunt het klachtenformulier gebruiken van de Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg, zie de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190. 

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u in de folder vinden in de wachtkamer. Folder SKGE downloaden. 

Heeft u een idee of een tip voor onze praktijk ?

We zouden het graag van u horen. U kunt uw idee of tip opschrijven en aan ons geven. U kunt ook een afspraak maken met een doktersassistente om uw idee of tip persoonlijk toe te lichten. We zullen u laten weten wat we ermee gedaan hebben.

 

 

 

 

Contact

Spoednummer 0486-462044-kies1
 

Huisartsenpraktijk Schaijk

Bossestraat 2
5374 HT Schaijk
Telefoon:
0486-462044
Receptenlijn:
0486-460006
KvK:
17 25 16 06 00 00
Bankrekeningnummer:
NL40RABO0100971970
Routebeschrijving >